Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Tilausehdot

Tilausehtoja sovelletaan Cosmeo Oy:n ( Y-2946228-4) tarjoaman maksullisen ihana sinä -kosmetiikkapaketin tilauksiin.

1. Tuotekuvaus
2. Yleiset sopimusehdot
3. Tilausmuodot
4. Maksutavat
  4.1 Maksu pankkipainikkeella
  4.2 Maksu luottokorteilla
  4.3 Mobiilimaksutavat
5. Tilauksen peruuttaminen
6. Lahjatilaukset
7. Virheelliset tuotteet

1. Tuotekuvaus
Paketti koostuu ihana sinä -tiimin kokoamasta tuotelaatikosta, joka sisältää kosmetiikka- ja kauneudenhoitotuotteita eri valmistajilta. Paketti sisältää tuotteita useasta eri kategoriasta, kuten hiustenhoitotuotteet, ihonhoitotuotteet, meikit, tuoksut jne.
Paketti toimitetaan tilaajalle kuukausittain ja sisältö vaihtuu joka kuukausi. Paketin sisältö on aina yllätys, eikä ihana sinä -tiimi paljasta tuotteita etukäteen.
ihana sinä -tiimi ei vastaa tuotteiden sopivuudesta tilaajalle.
Paketin arvo ylittää aina ostoarvon. Paketin sisällön yllätyksellisyys on olennainen osa ihana sinä -konseptia.

 2. Yleiset sopimusehdot
Paketin tilausehdot astuvat voimaan, kun tilaaja on hyväksynyt nämä tilausehdot. Toimittaja lähettää tilausvahvistuksen tilaajan valitsemalla tavalla (sähköposti tai tekstiviesti). Paketin tilaajan täytyy olla vähintään 18-vuotias tai hänellä tulee olla huoltajan suostumus. Paketti toimitetaan postitse kerran kuukaudessa tilaajan valitsemaan osoitteeseen. Toimitukset vain Suomeen. Paketti toimitetaan tilaajalle tilausta  seuraavan kuun ensimmäisellä viikolla. Toimituskulut sekä ALV 24% sisältyvät hintaan.

3. Tilausmuodot
ihana sinä -pakettia on mahdollista tilata 1kk, 3kk, 6kk pituisissa tilausjaksoissa. Tilauksen pituus on valittavissa tilaussivuilta.
Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia. Määräaikaistilaus veloitetaan verkkokaupassa
kerralla etukäteen. Tilaus on voimassa valitun jakson. Määräaikaistilausta ei voi irtisanoa. (Katso kohta 5. Tilauksen peruuttaminen.)

4. Maksutavat
Checkout toimii maksupalveluna. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (Y-2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OP:n omistuksessa.

4.1 MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa
 • Nordean,
 • Osuuspankin,
 • Säästöpankin,
 • POP-pankin,
 • Danske Bankin,
 • Handelsbankenin,
 • S-pankin,
 • Ålandsbankenin ja
 • LähiTapiola pankin
maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Checkout välittää maksusi verkkokauppiaalle.

4.2 MAKSU LUOTTOKORTEILLA

Voit maksaa verkkokaupassa myös
 • Visa-,
 • Visa Debit-,
 • Visa Electron-,
 • MasterCard- ja
 • Debit MasterCard
-korteilla.

Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti Netsin SSL-suojatulla maksulomakkeella.
Verkkokaupalla tai Checkout Finland Oy:llä ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmiimme. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode –todentamispalvelut.
Verkkokauppa käyttää Checkout maksunvälityspalvelua korttimaksuissa. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle.
Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Maksukorttimaksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n (Y-2196606-6) välille. Checkout Finland Oy vastaa korttimaksuihin liittyvistä velvoitteista ja reklamaatioista.
Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle.

4.3. MOBIILIMAKSUTAVAT
OP:n Pivo Maksunappi
Pivo Maksunappi on Pivo-sovelluksessa toimiva palvelu, jolla maksaja voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun Pivo-sovelluksessa.
Maksuehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla
Mobilepay
Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla
Masterpass
Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla

5. Tilauksen peruuttaminen
Tilaajalla on kuluttajasuojalain mukainen peruutusoikeus. Peruutusoikeus on 14 vrk paketin vastaanottamisesta. Peruuttaminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia 
asiakaspalvelu@ihanasina.fi  ja palauttamalla avaamaton paketti toimittajalle.
Kaikki paketin sisällön tuotteet tulee olla avaamattomia ja alkuperäispakkauksissa. Tilaajan peruuttaessa tilauksen toimittaja palauttaa tilaajalta vastaanottamansa maksusuorituksen tilaajan ilmoittamalle pankkitilille viimeistään 30 pv:n kuluessa peruutuksesta tai palautetun paketin vastaanottamisesta.
3kk ja 6kk tilausjaksot tulee peruuttaa ensimmäisen paketin yhteydessä. Jos asiakas on vastaanottanut ensimmäisen paketin, ei peruutusoikeutta ole muille paketeille.

6. Lahjakorttiostot

Lahjakortin voimassaoloaikaa ei ole rajattu. Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla haluttuun osoitteeseen. Ostaja voi lähettää lahjakortin myös omasta sähköpostistaan edelleen lahjan saajalle. Ostaminen lahjakortilla tapahtuu syöttämällä sen koodi verkkokaupan kassalla lahjakortti-kenttään. Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi. Ei takaisinmaksua.

7. Virheelliset tuotteet
Mikäli paketissasi on virheellinen tuote, olethan yhteydessä meihin mahdollisimman pian virheen huomattuasi.